Lansink bv heeft opdracht gekregen voor de eerste 250 appartementen in de nieuwe wijk Holland Park.

Naast het reguliere glas- en schilderwerk verzorgen wij ook diverse wandafwerkingen uit het “Woonklaarpakket”

Toekomstige bewoners hebben de mogelijkheid te kiezen voor dit pakket, bestaande uit diverse vloer- en wandafwerkingen.

Op deze wijze wordt de woning helemaal kant- en klaar opgeleverd.

Holland Park

Sfeervolle grachten, prachtige gevels, gezellige straatjes en groene binnentuinen. Er verrijst een bijzonder goed bereikbaar klein stedelijk woongebied met moderne grachtenpanden, design appartementen, winkels en horeca in Diemen.

Holland Park wordt een levendige wijk met zo’n 5.000 bewoners. Op nog geen 10 minuten van het centrum van Amsterdam en gelegen naast het Bergwijkpark in Diemen Zuid, worden optimaal woongenot, bereikbaarheid en unieke architectuur gecombineerd tot een aantrekkelijke woonwijk.

Holland park bewoners genieten straks vanuit hun design appartementen van het uitzicht op de sfeervolle grachten.

Woonklaarpakket

Voor de afwerking en inrichting van je appartement kun je terecht in de modelwoningen en inspirerende showroom. In de showroom stel je je eigen Woonklaarpakket samen in jouw favoriete woonstijl om maximaal woonplezier in je nieuw appartement te garanderen. Voor het maken van je keuzes kun je rekenen op advies en begeleiding van de persoonlijke interieurstylistes die ook kunnen adviseren welk Woonklaarpakket bij jouw wensen en budget past.

Een Woonklaarpakket is een samengesteld pakket aan woninginrichtingskeuzes. Het pakket kan bestaan uit vloer- en wandafwerking, inbouwkasten, raamdecoraties en sanitair accessoires. En het mooie is: de woning wordt helemaal kant en klaar opgeleverd, zodat je alleen je spullen nog maar hoeft te plaatsen. Met de Woonklaarpakketten ontvang je een interessante korting op de inrichting en de aanschafprijs kun je meenemen in de financiering. Wel zo handig. Direct zorgeloos en comfortabel wonen.