Lansink bv gaat glas-en schilderwerk uitvoeren aan project Blok C2 en E2 Deo Neo Haarlem. UBA is opdrachtgever.De architect (hvdm architecten omschrijft het project als volgt:

“Wij ontwerpen hier twee appartementengebouwen op een parkeergarage in het hart van het plan en een buitenrand ingevuld met grondgebonden woningen. Onze vrijstaande appartementengebouwen verschijnen als sculpturale objecten met een statig en formeel karakter aan het hoofdplein. Om samenhang te creëren worden ornamenten gebruikt. Deze ornamenten worden op drie manieren op de gevels toegepast: als bouwsteen, als omkledend patroon of hier en daar als architectonisch element.
Ook op het kleine schaalniveau wordt hierdoor subtiliteit en rijkdom aan de gebouwen verleend. De gebouwen krijgen hun eigen identiteit, maar komen toch uit één familie.

Het grootste appartementengebouw bestaat uit 50 woningen en een bedrijfsruimte. Het blok reageert door middel van zijn karakteristieke kop op het belangrijkste plein in dit plan. De sleuven voorkomen dominante buitenruimten aan de gevel. De sculpturaliteit van de massa is doorgezet door hier een ruimtelijke gevel te maken.”