Glas-en schilderwerk

Schilderwerk als professie!

De schilders van Lansink werken met veilige klimmaterialen, gekeurd handgereedschap, nette bedrijfskleding en hoogwaardige verfproducten. 

Glas & schilderwerken

Professioneel nieuwbouw woningen

Lansink heeft nagenoeg landelijke dekking en beheerst het woningbouwproces op een professionele wijze: van een duidelijke offerte tot en met de eindoplevering. Het bedrijf beschikt over de juiste mensen en capaciteiten. Op de bouwplek, maar ook in het kader om uw planning en kwaliteit te waarborgen. De totaalaanpak inclusief projectbeglazing staat garant voor een snel en vakkundig resultaat. Waar en wanneer u wilt.

Glastechniek / Projectbeglazing

In de loop der jaren heeft het beglazen van projecten zich ontwikkeld tot een zelfstandig vakgebied. Lansink ziet de beglazing in houten kozijnen als een van haar kernactiviteiten en heeft veel kennis over de toe te passen producten in huis. Door haar onafhankelijke positie is Lansink continu in staat het meest geëigende product in de bouw toe te passen. Het assortiment bestaat uit HR++ beglazing, zonwerende beglazing, geluidsreducerende beglazing, spiegels en hardglazen deuren. Lansink heeft veel expertise in brandwerende- en veiligheidbeglazingsprojecten. Lansink verzorgt hierbij alle NEN normen, CE- keuren en Komo keuren van de toe te passen producten. Bij complexe beglazingsprojecten maakt Lansink een beglazingsplan op maat. Hierbij weten alle betrokkenen precies waar welke beglazing wordt toegepast. Heel handig en transparant. Typisch Lansink.

Wandafwerkingen

Lansink is een uitstekende keuze wanneer er wanden afgewerkt moeten worden! Sterk punt is de wandafwerking met een weefsel opgebouwd uit glasvezel. Van deze producten, vaak als scan of glasvliesweefsel omschreven, heeft Lansink inmiddels honderdduizenden m2 met succes verwerkt! Ook vinylafwerkingen en behang leidt Lansink in goede banen. Projectmatige wandafwerking in ziekenhuizen, kantoorgebouwen en verzorgingshuizen is een ijzersterk onderdeel waarin Lansink een uitblinkende, interessante partij is!

Utiliteitsbouw

Lansink als zakelijke partner verbreedt uw horizon en uw ambities komen binnen handbereik. Een grote diversiteit aan projecten is door Lansink gerealiseerd zoals scholen, zorgcentra, kinderdagverblijven, ziekenhuizen, strafinrichtingen, bibliotheken, muziekcentra,overige overheidsgebouwen en bedrijfshuisvesting. Met gebruik van moderne beglazingstechniek in combinatie met veelzijdige wandafwerkingstechnieken, resulteert dit in het overtreffenvan uw verwachtingen. Lansink Schilderwerken in de U-bouw biedt meer dan alleen schilderwerk. Brandwerend schilderwerk, kunststofvloeren en ook antigraffiti worden door Lansink op uw verzoek uitgevoerd. Kortom: wat u ook bedenkt, Lansink kan het voor u doen.

Particulier werk | Vereniging van Eigenaren

De persoonlijke benadering waarmee Lansink van offerte tot oplevering haar werk uitvoert is een randvoorwaarde. Heldere en duidelijke toelichting over de werkzaamheden zorgt ervoor dat u een begrijpelijke en overzichtelijke begroting op papier krijgt. De jarenlange expertise in de zogenaamde 10-jaarcontracten heeft Lansink veel inzicht gegeven in meerjaren onderhoud. Lansink heeft de systematiek en kennis in huis voor een grondige inventarisatie en betrouwbare analyse van alle bouwdelen en elementen. Daarbij is onderhoud niet een doel op zichzelf. U kunt bij Lansink een reëel meerjaren onderhoudsschema aanvragen, al dan niet voorzien van een deskundig kleurenadvies. Werken met Lansink betekent probleemloos samenwerken met vakmensen.

GlansGarant onderhoudsabonnement

Wij zijn aangesloten bij GlansGarant, de oplossing voor Nederlanders die hun huis graag in topconditie houden, zonder hoge uitgaven ineens. Met GlansGarant sluit u een tienjarig onderhoudsabonnement af, waardoor uw huis er altijd perfect bij staat. Jaar in jaar uit.

Wij zorgen ervoor dat uw huis piekfijn in de verf wordt gezet in de kleuren die u wilt en onderhouden alles elk jaar opnieuw. En dat voor een vast bedrag per maand of jaar!

Houdt u van uw huis?