Missie:

Het verbeteren en uitvoeren van vastgoed gerelateerde werkzaamheden op de nieuwbouw/renovatie markt (schildersmarkt) en de totaalvastgoed onderhoudsmarkt.  Wij stellen ons ten doel om de werkzaamheden uit te voeren door, op de toekomst gerichte wijze, te verbeteren, beschermen en verfraaien. In de lijn van onze missie en visie ontwikkelen we op maat gemaakte oplossingen voor vastgoedonderhoud en beheer vraagstukken.

Visie:

Vanuit onze kernwaarden: vakmanschap, betrokkenheid, professionaliteit, loyaliteit, daadkracht en kritisch vermogen streven wij naar excellentie in uitvoer in de schildermarkt en naar nauwe klantrelaties voor maatwerk in de totaal vastgoed onderhoudsmarkt. Wij willen dat onze klanten zowel voor uitvoering als na het gereed zijn van werkzaamheden het “ mooi geregeld” gevoel beleven.

Ook de wijze waarop we zaken uitvoeren is voor ons van belang. We willen dit duurzaam en resultaat gericht doen. In 2016 droeg dit voor ca. 15% bij aan onze omzet. We willen we toe naar 50% van de omzet in 2020. Klantwaarde wordt gecreëerd enerzijds door gemak en het ontzorgen en anderzijds door maatwerk oplossingen.

Beleid:

Door duurzame relaties te ontwikkelen en te behouden met zowel de (goede) klanten, leveranciers  als (capabele) medewerkers wil Lansink BV de bedrijfsdoelstellingen realiseren. De bewustwording van effect van handelen zijn uitgangspunten voor het beleid van Lansink BV dit realiseren wij door onder andere: veilig te werken, transparant te handelen, maatschappelijk verantwoord te ondernemen en milieubewust/duurzaam te kiezen.