Missie: (ambitie en intentie)

Samen met onze partners en opdrachtgevers maken we vastgoed duurzamer en mooier met waardering voor onze partners en klanten.

Visie:

Vanuit onze kernwaarden: vakmanschap, betrokkenheid, professionaliteit, loyaliteit, daadkracht en kritisch vermogen streven wij naar excellentie in uitvoer in de schildermarkt en naar nauwe klantrelaties voor maatwerk in de totaal vastgoed onderhoudsmarkt. Wij willen dat onze klanten zowel voor uitvoering als na het gereed zijn van werkzaamheden het ” mooi geregeld” gevoel beleven.
Ook de wijze waarop we zaken uitvoeren is voor ons van belang. We willen dit duurzaam en resultaat gericht doen. In 2019 droeg het vastgoed onderhoud voor ca. 40% bij aan onze omzet. We willen we toe naar 65% van de omzet in 2025. Klantwaarde wordt gecreëerd enerzijds door gemak en het ontzorgen en anderzijds door maatwerk oplossingen.

Beleid:

Door duurzame relaties te ontwikkelen en te behouden met zowel de (goede) klanten, leveranciers  als (capabele) medewerkers wil Lansink BV de bedrijfsdoelstellingen realiseren. De bewustwording van effect van handelen zijn uitgangspunten voor het beleid van Lansink BV dit realiseren wij door onder andere: veilig te werken, transparant te handelen, maatschappelijk verantwoord te ondernemen en milieubewust/duurzaam te kiezen.