Onderdelen van de afbouw van het project Poppodium Doornroosje en 350 studentenwoningen te Nijmegen zullen door Lansink worden uitgevoerd.
Het betreft schilderwerk van houten binnendeurkozijnen/puien en beglazing alsmeden een enorme hoeveelheid m2 scanafwerking.

Algemeen:
De gemeente Nijmegen heeft op 7 juli j.l. via een persconferentie het winnende ontwerp gepresenteerd van het poppodium Doornroosje en de Stichting Studentenhuisvesting Nijmegen.
Het nieuwe plan op de voormalige locatie van het stationspostkantoor bestaat uit een nieuw onderkomen voor Doornroosje met een grote en kleine zaal met bijbehorende voorzieningen en 350 studentenwoningen van de Stichting Studentenhuisvesting Nijmegen. Onder het complex komt bovendien een gratis fietsenstalling met 3700 plaatsen. 1000 van deze fietsenklemmen zijn overgeheveld vanuit het plan voor de nieuwe parkeergarage onder de van Schaeck Mathonsingel. De bouw van het complex start nog voor het einde van dit jaar. De oplevering staat gepland voor eind 2013.

doornroosje