Lansink gaat het schilderwerk, wandafwerking en diverse beglazingen verzorgen t.b.v. de nieuwbouw Bartimeus Zeist.

School

De school neemt een belangrijke plaats in op de Campus. De school heeft drie sferen die ook min of meer elk in een eigen gebouwdeel liggen. Door kleurgebruik en inrichting zal dit geaccentueerd worden.

Het voortgezet speciaal onderwijs (vso) heeft een eigen ingang. Lokalen zijn zowel op de begane grond als op de verdieping. Ook deze lokalen liggen op het noorden. De leerlingen kunnen elkaar ontmoeten in een gezellige kantine.

In een aparte vleugel liggen de praktijklokalen voor catering & koken, handenarbeid & techniek en natuur-, scheikunde & biologie.

X-woning

Er wordt één vierpersoonswoning gebouwd van het type X. Deze woning is ontworpen voor crisisopvang en (tijdelijke) plaatsing van cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag. De cliënten hebben een eigen kamer met aangrenzend een eigen sanitaire ruimte met douche en toilet. Ze delen een gemeenschappelijke woonkamer. In het huis is een extra kamer voor individuele activiteiten.

bartimeus-XwoningZ-woningen

Twee Z-woningen worden door Lansink bv geschilderd. De woning is ontworpen voor cliënten die intensieve ondersteuning en zorg nodig hebben. De doorlopende kap van de woning visualiseert ‘bescherming’. De Z woningen liggen geheel op de begane grond. Cliënten hebben een eigen zitslaapkamer van ca. 15 m² en delen met zes personen een woonkamer. Voor de persoonlijke verzorging is er per woning een badkamer met een  oog-laag bad en een rolstoeltoegankelijke doucheruimte. Waar nodig kan een plafondtillift geïnstalleerd worden in de sanitaire ruimtes. Alle woningen hebben een terras welke grenst aan de woonkamer.