Lansink bv heeft het project ‘Paleis op de heuvel te Arnhem’ in opdracht gekregen. De website paleisopde heuvel.nl omschrijft het project als volgt:Paleis op de Heuvel ligt op een van de mooiste plekjes van Arnhem, aan de rand van het internationaal vermaarde Park Sonsbeek. Statig oprijzend in een heuvelachtig landschap is het een plek met een rijk verleden. Paleis op de Heuvel krijgt ook een veelbelovende toekomst, met de bouw van in totaal 33 woningen: 18 riante herenhuizen en 5 studio’s in het hoofdgebouw en 10 appartementen in de nieuwbouw.

Lansink is verantwoordelijk voor beglazing en schilderwerk.

van de website paleisopdeheuvel.nl:

Paleis op de Heuvel

Paleis op de Heuvel

  • Prachtig gelegen rijksmonument
  • Rijk verleden, veelbelovende toekomst
  • Klassieke stijlkenmerken
  • Eigentijds comfort

Paleis op de Heuvel ligt op een van de mooiste plekjes van Arnhem, aan de rand van het internationaal vermaarde Park Sonsbeek. Statig oprijzend in een heuvelachtig landschap is het een plek met een rijk verleden. Paleis op de Heuvel krijgt ook een veelbelovende toekomst, met de bouw van in totaal 33 woningen: 18 riante herenhuizen en 5 studio’s in het hoofdgebouw en 10 appartementen in de nieuwbouw.

Kiezen voor Paleis op de Heuvel betekent wonen in een rijksmonument. In 1932 gebouwd als ULO-school in de stijl van Dudok, ontworpen door gemeentearchitect Johannes van Biesen. In dit monument van allure komen alle stijlkenmerken van de architectuur uit de jaren dertig van de vorige eeuw samen. Daarnaast zijn de toegepaste materialen hedendaags, energiezuinig en duurzaam.

Bezoek Paleis op de Heuvel eens en dwaal door eindeloze gangen, open imposante deuren en laat u verrassen door de enorme raampartijen waardoor het zonlicht ongebreideld binnenstroomt. Bewonder de geprononceerde toegangspartij en het interieur met bijzondere accenten in de gangen en trappenhuizen. Merk op dat dankzij de grote dakvlakken en brede dakoverstekken het grote gebouw toch een ingetogen, landelijk karakter heeft.

Paleis op de Heuvel: eigentijds wonen op een plek met een rijke geschiedenis.