Missie:

Het verbeteren en uitvoeren van vastgoed gerelateerde werkzaamheden  in de nieuwbouw/renovatiemarkt en de onderhoudsvastgoed markt. Wij stellen ons ten doel om de werkzaamheden uit te voeren door, op de toekomst gerichte wijze, te verbeteren, beschermen en verfraaien.

Visie:

Vanuit onze kernwaarden; vakmanschap, betrokkenheid, professionaliteit, loyaliteit, daadkracht streven wij naar uitvoerende excellentie (operational excellence). Wij willen dat onze klanten zowel voor aanvang als na gereedkoming van werkzaamheden het “ mooi geregeld” gevoel beleven. Lansink verbindt ambachtelijkheid met professionele technische dienstverlening door haar ervaring in het besturen en beheersen van (grote) afbouw en onderhoudsprojecten. Lansink BV streeft naar een breed assortiment voor haar klanten door  niche markten mee te nemen in haar assortiment zoals gietvloeren, betonherstel en brandwerend schilderwerk. Daarnaast wil Lansink BV wil haar regierol bij alle disciplines van renovatiewerk verder versterken.

Beleid:

Door duurzame relaties te ontwikkelen en te behouden met zowel de (goede) klanten, leveranciers  als (goede) medewerkers wil Lansink BV de bedrijfsdoelstellingen realiseren. De bewustwording van effect van handelen zijn uitgangspunten voor het beleid van Lansink BV dit realiseren wij door onder andere; veilig te werken, transparant te handelen, maatschappelijk verantwoord te ondernemen en milieubewust/duurzaam te kiezen.