Lansink BV heeft een vacature voor een

Behanger

Werkgebied is hoofdzakelijk Flevoland, Friesland en het noorden van land, start dagelijks vanuit Emmeloord of directe omgeving

Wie zijn wij?

Lansink BV is een landelijk opererende organisatie. Naast ons hoofdkantoor in Enschede, hebben wij vestigingen in Lelystad en Haarlem. Met gemiddeld 125 werknemers is Lansink BV één van de grotere vastgoedonderhoudsbedrijven van Nederland. In onze dienstverlening zijn we modern en digitaal georiënteerd en anderzijds hechten we veel waarde aan loyaliteit, traditie en het familiaire karakter.

Wat ga je doen als behanger?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste behanger om behangwerkzaamheden te verrichten voor onze opdrachtgevers. Wil jij een leuke uitdagende baan bij een prettige werkgever? Dan ben jij bij Lansink BV aan het goede adres! Als behanger ga je voor ons samen met je collega naar verschillende projecten en verricht je alle voorkomende soorten behangwerk. Je houdt je bezig met zowel scanplakken als glasvliesbehang. Hierbij leer je de kneepjes van het vak van een echte vakman.

Functie-eisen

  • Je ziet het werk liggen en bent een echte aanpakker
  • Je bent gemotiveerd om te leren en hebt een flexibele instelling
  • je beheerst de Nederlandse taal
  • Je bent een behanger met ervaring in het vak of je wilt het leren
  • Bij voorkeur in het bezit van een afgeronde opleiding, echter vinden wij ervaring zonder diploma net zo waardevol
  • Je kunt zowel goed samenwerken als zelfstandig werken

Wat biedt Lansink BV jou?

Werken bij Lansink BV is werken bij een prachtig bedrijf waar je volop kansen krijgt om je te ontwikkelen! Je ziet direct resultaat van je werkzaamheden en je leert de kneepjes van het vak van een echte vakman. Wij zijn een werkgever met een breed pakket aan uitdagende opdrachten en zijn volop in beweging en focussen ons op de onderlinge samenwerking met het doel Lansink BV te laten groeien. De sfeer is informeel, leuk en gezellig, waardoor je je snel thuis zult voelen! Naast deze leuke werkplek bieden wij je een marktconform salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring.  

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten?

Mocht je nog vragen hebben of wil je een oriënterend gesprek, neem dan contact op met Guido Mönnink (Directeur) via T 053-4359863. We horen graag van je!

Solliciteren op de functie van Behanger?

Herken je jezelf in het bovenstaande profiel en is je enthousiasme over deze functie gewekt?
Stel jezelf voor!
Stuur dan meteen een mail naar n.schinkel@lansinkbv.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.