Langdurige samenwerking!

Lansink en Van Wijnen Oost zijn een langdurige samenwerking aangegaan voor het verduurzamen van verschillende projecten in Twente en de Achterhoek. De samenwerking omvat ca. 1000 woningen voor de komende 5 jaar. Lansink’s rol als partner in deze projecten omvat onder andere het herstel van ondergronden, de plaatsing van beglazing, gevelafwerking en gevelelementen, evenals het leveren en monteren van roosters en nieuwe ramen.

De samenwerking sluit aan bij de strategische keuze van Lansink om als ketenpartner een bijdrage te leveren aan de verduurzaming van (huur) woningen.

Een opvallend project binnen deze samenwerking zijn de flatwoningen in Enschede Zuid aan de Lintveldebrink. De 4 flats van Domijn aan de Lintveldebrink zijn ruim 50 jaar geleden gebouwd. Vorig jaar heeft de corporatie onderzocht op welke manier ze haar huurders zowel nu als in de toekomst een fijn thuis kan blijven bieden. Op basis van de resultaten maakte Domijn samen met bouwpartner Van Wijnen de definitieve plannen om de eerste 2 flats te verbeteren en vernieuwen. Duurzaamheid, veiligheid en toegankelijkheid staan daarin centraal. Ook krijgen de flats een nieuw, fris uiterlijk.