VGO certificaat opnieuw behaald!

Onderstaande zekerheden worden een keer per 3 jaar uitvoerig en onafhankelijk getest. Lansink BV behaalde in 2017 het VGO certificaat en is opnieuw succesvol gecertificeerd in 2020. Eind 2023 is Lansink BV voor de 2e keer succesvol gecertificeerd en daar zijn we met zijn allen trots op. Ketenpartners, klanten en medewerkers die aan dit succes hebben bijgedragen, bedankt !!

“Het VGO-keurmerk geeft opdrachtgevers 7 garanties”:

  1. Kiwa voert een onafhankelijke en objectieve beoordeling uit.
  2. Het onderhoudsbedrijf is financieel gezond en stabiel, waardoor u zonder risico langdurige overeenkomsten kunt aangaan.
  3. Het onderhoudsbedrijf heeft zowel de technische als organisatorische capaciteiten om resultaatgericht samen te werken bij investeringen en onderhoud.
  4. Op het gebied van opdrachtgeverstevredenheid behaalt het onderhoudsbedrijf minimaal een score van drie-en-een-half op een schaal van één tot vijf.
  5. Het onderhoudsbedrijf heeft tevreden medewerkers en voert een personeelsbeleid gericht op kwaliteit en continuïteit, door het behoud van kennis en ervaring van eigen onderhoudsspecialisten.
  6. Projecten worden efficiënt, met minimale overlast voor bewoners, en op een duurzame manier uitgevoerd. Het onderhoudsbedrijf streeft voortdurend naar innovatie en goede communicatie met klanten en bewoners.
  7. Het onderhoudsbedrijf met VGO-keur is een integere en marktconforme partner.